yoga mood
Yoga Mood
'In dankbaarheid aanvaard ik de ontelbare zegeningen die mij ten deel vallen in de ontmoeting met jou.'

Weekend 2022


Yoga, Mindfulness & Heartfulness weekend 2022

'De stem van het hart klinkt door in de stilte'

Yoga Weekend

9-11 december 2022

In een tijd waar steeds meer van ons gevraagd wordt, is het goed om te zorgen dat we in balans blijven, zodat we optimaal kunnen blijven functioneren, zowel privé als in ons werk.

Dan is het goed om af en toe eens tot stilstand te komen..... om stil te zijn..... om naar binnen te luisteren en weer contact te maken met wie je in wezen bent.

Te luisteren naar de stem van je hart, die door alle hectiek van ons dagelijks bestaan nauwelijks gehoord wordt.

Alle ingrediënten voor een inspirerend verblijf zijn aanwezig: yoga, tai chi, qi gong, mindfulness- en heartfulness- ofwel (zelf)compassiemeditatie, mantra's, stilte en tijd om te wandelen in de prachtig natuurlijke omgeving van het Achterhoeks coulisselandschap.

De locatie beschikt over een knusse huiskamer, een mooie, lichte groepsruimte, een gezellige eetruimte, comfortabele, lichte slaapkamers, en een prachtige tuin met fruitbomen, natuurlijke vijver, her en der verspreid staande comfortabele tuinstoelen en een paar hangmatten.

Je kunt iedere dag genieten van de door Suzanne van Studio Gember heerlijk versbereide vegetarische maaltijden. Een weekend met voeding voor lichaam en ziel. Een gelegenheid om lekker uit te rusten en weer helemaal op te laden.

 

Yoga WeekendYoga WeekendYoga Weekend

Het Hof van Kairos: 'Oase van rust en stilte'

Ervaar rust en ruimte op een sfeervolle authentieke locatie midden in de natuur van het coulisselandschap van Winterswijk-Kotten.

'Hof' betekent 'omheinde tuin' en dat is wat de Hof ook wil betekenen: een beschutte en welkome plek waar je tot verstilling komt, uit kunt ademen en inspiratie op kunt doen om jouw weg te vervolgen. Een pleisterplaats voor de ziel, klooster van deze tijd, herberg van het hart.

De naam Kairos verwijst naar de tijd voorbij de gewone kloktijd. Het is de ruimte die wij ervaren als we stil worden, wanneer we ons naar binnen keren en ontspannen. Kairos betekent ook de 'juiste tijd': het moment waarop wij zélf besluiten ons te wenden tot dat wat aandacht vraagt. In het vertrouwen dat die ruimte het wezenlijke laat kennen.

Programma Volgt

blank