yoga mood
Yoga Mood
'Omhels je hart met liefdevolle aandacht en tederheid. Sluit er vriendschap mee en zorg er goed voor.'
Tich Nhat Hanh

Lessen Algemeen


De lessen worden gegeven in:

Bedrijvenpark d'n Office
Loopkantstraat 25
5405 AC Uden
routebeschrijving

Voordat je begint:

  • Zorg dat je tien minuten voor aanvang aanwezig bent. Dit geeft je voldoende tijd om even tot rust te komen voordat we met de yogales beginnen.
  • Zorg voor gemakkelijk zittende kleding. (liefst niet te ruim)
  • Breng een badlaken mee om de aanwezige yogamat te bedekken tijdens de yogales. Er wordt op blote voeten gewerkt. Zorg dat je handen en voeten gewassen zijn voordat je aan de yogales begint.
  • Breng eventueel iets warms mee om aan te doen tijdens de eindontspanning.
  • Het is aan te bevelen om het dragen van parfum na te laten, omdat we tijdens de yogales ademtechnieken gaan gebruiken. Parfum kan de luchtwegen prikkelen en daardoor het beoefenen van deze ademtechnieken hinderen.
  • Zorg ervoor dat je vanaf anderhalf uur voor de les niets meer (of hoogstens iets lichts) eet.
  • Breng een flesje water mee. Het is niet de bedoeling dat er tijdens de yogales gedronken wordt, maar het is belangrijk om na de yogales voldoende te drinken, zodat losgekomen afvalstoffen gemakkelijk afgevoerd kunnen worden.
  • Zet je mobiele telefoon uit.
  • Heb je een blessure? Meld het de yogadocent.
  • Ben je zwanger? Laat het de yogadocent even weten.

 

Inhalen van gemiste lessen:

Proefabonnement:
De lessen van een proefabonnement dienen in vier achtereenvolgende weken genoten te worden. Inhalen van gemiste lessen tijdens een proefabonnement is niet mogelijk.

Een abonnement van 13 lessen.
Inhalen van gemiste lessen is mogelijk binnen de periode van het lopende abonnement op een ander tijdstip dan uw vaste lesuur.

Een abonnement van 26 lessen.
Inhalen van gemiste lessen is mogelijk binnen de periode van het lopende abonnement op een ander tijdstip dan uw vaste lesuur.

Een abonnement van 52 lessen.
Inhalen van gemiste lessen is mogelijk binnen de periode van het lopende abonnement op een ander tijdstip dan uw vaste lesuur.

In geval van afwezigheid door ziekte voor een periode tot maximaal vier aaneengesloten weken, loopt het abonnement gewoon door met behoud van het recht op inhalen van de gemiste lessen binnen de termijn van uw lopende abonnement, zoals beschreven onder artikel 4 van de algemene voorwaarden van John Bernards Yoga Mood.

In geval van afwezigheid door ziekte voor een periode langer dan vier aaneengesloten weken, zal het lopende abonnement vanaf de datum van afmelding voor de gehele duur van afwezigheid door ziekte worden stopgezet. Het abonnement wordt weer geactiveerd vanaf het moment dat de betreffende deelnemer/ deelneemster de Hatha Yogalessen hervat.

Inhalen van gemiste lessen is alleen mogelijk op een ander tijdstip dan uw vaste lestijd.

blank