yoga mood
Yoga Mood
'Er is niets wat ik denk, niets wat ik spreek, niets wat ik doe, dat geen enkele invloed uitoefent op mezelf en de rest van het universum.'

Yoga bij herstel


De huidige crisis doet een sterk beroep op onze mentale veerkracht. In stressvolle tijden als deze, is het niet onverstandig om extra aandacht te besteden aan het verhogen van je weerstand. Yoga kan bij herstel, revalidatie en het ontwikkelen van veerkracht ondersteunend zijn.

YOGA MOOD biedt naast immuun versterkende yogalessen ook ademhalingsoefeningen die de gezondheid van je longen verbeteren. De verschillende yogahoudingen zorgen ervoor dat organen als nieren, lever en milt de nodige aandacht krijgen en gestimuleerd worden. Yoga maakt de gewrichten soepel, versterkt botten en spierweefsel en het ontspant het zenuwstelsel. Je komt letterlijk ‘beter in je vel’ te zitten.

Door yoga maak je op een actieve manier van de gelegenheid gebruik om je immuunsysteem krachtig in te zetten tegen het coronavirus en je gezondheid te optimaliseren.

Naast Yoga docent is John Bernards ook mindfulness- en compassie trainer. Dat betekent dat in de yogalessen ook aandacht wordt besteed aan mentale fitheid en geestelijk welzijn. Door met zelf-compassie yoga te beoefenen leren we vriendelijk en accepterend bij ons eigen (herstel-) proces aanwezig te zijn. Dat is precies wat we nodig hebben om goed voor onszelf te blijven zorgen. Daardoor slapen we beter, hebben we minder last van spanning en wordt onze conditie beter.

Yoga op maat.
Misschien ben je niet in staat om een training te volgen of heb je een heel specifieke hulpvraag. YOGA MOOD is gespecialiseerd in het werken met ouderen.

Naast reguliere yogalessen verzorgt Yoga Mood ook stoelyogalessen voor mensen die herstellende zijn of een fysieke beperking hebben.

Ben je herstellende van het coronavirus dan biedt YOGA MOOD aangepaste programma’s op maat, gericht op herstel, waarin eenvoudige longversterkende lichaamsbewegingen worden gecombineerd met ademhalingsoefeningen die rust en ontspanning bevorderen.

Neem contact op met John Bernards en onderzoek samen wat op dit moment passend voor jou is.

blank