yoga mood
Yoga Mood
'De essentie van yoga houdingen'

Mindfulness inloopmeditatie


Yoga Mood presenteert in samenwerking met Mind-Workz: Mindfulness inloopmeditatie in Uden

'Begin jouw dag met aandacht en focus'

Een meditatieve start van de dag.

Iedere dinsdagochtend organiseert Yoga Mood een vrije inloopmeditatie in de trainingsruimte van Yoga Mood en Mind-Workz.

De meditatie heeft zijn wortels in mindfulnesstraditie en bied je de mogelijkheid je dag op een rustige en aandachtige manier te beginnen. De gemeenschappelijke focus van de meditatie is: 'Jezelf ontmoeten in dit moment, vriendelijk, open en zonder oordeel, precies zoals je bent'. Je wordt daarbij uitgenodigd vanuit een open, vriendelijke en niet-oordelende aandacht bewust te worden van je lichamelijke gewaarwordingen en je adem, je gevoelens en je gedachten. Door op deze manier aandacht te schenken aan je gewaarwordingen van dit moment, neem je een eerste stap in het ontwarren van de verstrengeling van je ervaringen. Langzaam maar zeker leer je zien wat je stress brengt en wat jou geluk en vrijheid schenkt.

De thema's waarmee we werken zijn o.a.: bewustwording van jouw ervaring in dit moment, contact maken met wat er van moment tot moment in je leeft, vriendelijkheid naar jezelf ontwikkelen, niet oordelend gewaarzijn, geduld, niet ingrijpen, zelfcompassie, toelaten, opmerken van en omgaan met de onrustige afdwalende geest, opmerken van en omgaan met fysieke pijn, opmerken van en omgaan met moeilijke gedachten en/of emoties, reactie vs respons, gelijkmoedigheid, etc.

Heb je weinig of geen ervaring met meditatie? Je hebt geen meditatie ervaring nodig om deel te kunnen nemen aan de inloopmeditatie. Iedereen, met of zonder meditatie-ervaring, is welkom om zich bij deze vrije inloopmeditatie aan te sluiten. Laat wel even weten of je komt via: john@yogamood.nl of sms of whatsapp even naar 06-10727094

Tijd: Iedere dinsdagochtend 7.45 - 8.30 uur

Je bent van harte welkom om het eerst te ervaren!

Vanwege Coronamaatregelen zijn er op dit moment geen inloopmeditaties. Zodra de lock-down opgeheven wordt, gaan deze weer van start. Kosten (niet voor online meditaties): op basis van dana. Dana kan vertaald worden naar vrijgevigheid of vrijwillig geven. Omdat wij tijdens de fysieke sessies met kosten van de trainingsruimte te maken hebben, kun je deze vrijgevigheid als ondersteunende bijdrage beschouwen voor bekostiging van deze ruimte.

blank