yoga mood
Yoga Mood
'Volg het pad dat zich voor je uitstrekt met vertrouwen in je hart. Moge de mogelijkheden die zich daar voordoen je leven inspireren en verrijken.'

Business Yoga Experience


In deze tijd van werkdruk en de daarmee gepaard gaande stress, bouwen we vaak, als gevolg van die werkdruk en stress, spanningen op in ons lichaam. Deze spanningen kunnen zich overal in het lichaam voordoen, en uiten zich meestal in de vorm van stijfheid en/of pijn op plaatsen zoals nek- en/of schouders, rug, onderrug, heupen, knieën en/of polsen, afhankelijk van het soort werk dat we doen en onze reactie op die werkdruk en stress.

Ook RSI is een vaak gehoorde klacht, vooral bij mensen die vaak en lang met de computer werken of die werkzaamheden verrichten waarbij vaak de zelfde beweging gemaakt wordt. Yoga kan in al deze gevallen uitkomst bieden en ervoor zorgen dat klachten verminderen en zelfs verdwijnen. Door yoga te beoefenen met alerte aandacht, wordt niet alleen het lichaamsbewustzijn, maar het bewustzijn in het algemeen bevorderd. Dit leidt tot inzichten in de werking van onze automatische reactie mechanismen.

 

Waarom Business Yoga Experience?

Er zijn vele redenen aan te geven voor u en uw bedrijf om te investeren in yoga op het bedrijf. Hogere stressbestendigheid, stresspreventie, mentale en fysieke fitheid, grotere openheid, teambuilding, een positieve houding, betere communicatie, minder ziekteverzuim en een hoger rendement zijn enkele van de vele voordelen die business yoga u en uw team kan brengen.

Business Yoga creëert de mogelijkheid voor u en uw team om een vorm van teambuilding te ervaren, waarbij ruimte gecreëerd wordt om vanuit persoonlijk perspectief de individuele creativiteit te verhogen. Deelname aan de Business Yoga Experience versterkt de mentale balans bij uw werknemers, zodat zij beter in hun vel komen zitten.

 

 

Wie kan yoga doen?

Iedereen kan yoga doen. Yoga is een niet prestatiegerichte, niet competitieve discipline die beoefend wordt met het grootste respect voor de fysieke grenzen van ieder mens persoonlijk. Men hoeft niet lenig te zijn om yoga te kunnen beoefenen. Ook lichamelijke beperkingen zijn op geen enkele manier een obstakel bij het beoefenen van yoga.

 

Groepstrainingen en individuele begeleiding

Aan de hand van een oriënterend gesprek kan gekozen worden voor een aanpak op maat voor uw bedrijf. John Bernards YOGA MOOD verzorgt zowel losse - of meerdere in series samengebrachte - groepssessies, als ook individuele, op de persoon afgestemde sessies. John Bernards YOGA MOOD zorgt voor de benodigde accessoires, waardoor yogasessies op het bedrijf eenvoudig en snel te realiseren zijn. Vanuit uw bedrijf uit kan worden volstaan met een verwarmde, schone en opgeruimde, indien mogelijk goed geventileerde ruimte (bv. een vergaderzaal).

Een eigen bijdrage van de werknemers stimuleert de betrokkenheid van uw werknemers bij hun gezondheid én beperkt de kosten voor uw organisatie.

 

Bedrijven die u voorgingen

  • Ziekenhuis Bernhoven - Oss
  • Ziekenhuis Bernhoven - Veghel
  • Dag van de Zorg - Ziekenhuis Bernhoven -Veghel
  • Diagnostisch Centrum Uden
  • Team fysiotherapiepraktijk Caspar van den Broek - Uden
  • Intervisie Overleggroep Fysiotherapie Zuidoost Brabant/Gelderland
  • Pfizer Nederland BV
  • Brabantzorg, afdeling Aalstgraaf 1, Uden

 

Programma

Een programma wordt in overleg met u afgestemd op de voor uw bedrijf specifieke situatie. Hierbij wordt rekening gehouden met werktijden en beschikbaarheid van werknemers. Duur van de sessies is eveneens in overleg, met keuze uit sessies van 45 minuten of een uur. Lesmomenten kunnen in overleg georganiseerd worden tijdens de lunchpauze of aan het einde van de werkdag.

blank