yoga mood
Yoga Mood
Yoga Vakantieweek Spanje

Yoga Vakantieweek Spanje


Yoga Mood organiseert jaarlijks een Yoga Vakantieweek in Cistella, Catalonië, Spanje.

Een week om heerlijk tot rust en tot jezelf te komen. Het is een week waarin yoga, meditatie, muziek, rust, stilte, wandelen, de prachtige omgeving, 'n sfeervolle authentieke locatie en het heerlijke vegetarische eten de ingrediënten voor een inspirerende week vormen.

 

Yoga Week SpanjeYoga Week SpanjeYoga Week Spanje

 

John Bernards YOGA MOOD organiseert jaarlijks in het voorjaar een yogaweek op een voor de studio welbekende plek in het noordoosten van Spanje, op ongeveer 1 uur rijden van Vliegveld Gerona. De yogaweek vindt plaats in de prachtig gerestaureerde boerderij, Masía Can Lluís, gelegen in de heuvels van het middeleeuwse dorpje Cistella, midden in de natuur, aan de voet van de Pyreneeën, met uitzicht op de Middellandse Zee. We zijn daar te gast bij Rinus en Carien.

Het programma van de yogaweek bestaat voornamelijk uit hatha-yoga, pranayama, meditatie en mindfulness, aangevuld met yin yoga en restorative yoga. Verder is er voldoende gelegenheid om heerlijk te ontspannen in de tuin, aan het zwembad of door middel van wandelen in de omgeving en natuurlijk wordt er lekker en gezond vegetarisch eten geserveerd. Je hebt geen ervaring met yoga en meditatie nodig. Iedereen kan, binnen zijn/haar mogelijkheden, mee doen aan het programma van deze week.

Vanaf 22.00 uur 's avonds tot 08.00 uur de volgende ochtend, wordt tijdens de yoga week stilte in acht genomen.

Dagprogramma
07.15 - 08.00 uur ochtendmeditatie
08.30 - 09.30 uur ontbijt
10.00 - 12.00 uur yoga
12.00 - 17.00 uur persoonlijke vrije tijd
17.00 - 18.30 uur yoga
19.00 - 20.30 uur licht diner
21.00 - 22.00 uur 'nachtzoen'
22.00 - 08.00 uur stilte

Accommodatie: De boerderij beschikt over drie ruime vakantiewoningen met elk twee grote slaapkamers. Iedere slaapkamer heeft twee goede eenpersoonsbedden én een eigen badkamer met douche. De vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien en sfeervol ingericht.

Verder beschikt de Masía Can Lluís over een prachtige gemeenschappelijke ruimte “El Paller” waar gegeten kan worden en waar tevens Yoga gegeven kan worden als het weer daarom vraagt. Het zwembad van 3 x 9 meter heeft fijne ligbedden en een lounge bank met zonnescherm. Hier geniet je van prachtige vergezichten tot aan de Middellandse Zee.

De vakantiewoningen hebben allemaal hun eigen kleur en sfeer gekregen. In alle woningen is Wi-Fi geïnstalleerd zodat je kunt beschikken over een internetverbinding.

Voor een impressie van de lokatie

 

Yoga Week SpanjeYoga Week SpanjeYoga Week Spanje

Yoga Week SpanjeYoga Week Spanje

blank